Bokningssystem Frisör 50% Rabatt!

Bokningssystem Frisör 50% Rabatt!

Bokningssystem Frisör 249kr/mån de första 12mån. Komplett bokningssystem för frisörer till ett mycket fördelaktigt pris. Snabbt att lära, smidigt att använda.

Bokning
Kunden väljer en behandling i onlinebokningen och bokar själv en tid som passar. Är det en ny kund som bokar sig, så fyller hon själv i sina kontaktuppgifter när hon bokar. Då uppdateras ditt kundregister automatiskt, så du enkelt kan få tag på kunden om du behöver göra en ombokning.

Bokningsinfo och påminnelser
När kunden är färdig med bokningen skickas ett mejl till den som ska utföra behandlingen, så hon blir uppmärksammad om den nya bokningen. Bokningen syns direkt i den lokala tidboken på salongen, så om en kund ringer samtidigt och vill boka finns det ingen risk för dubbelbokning.

När tiden för bokningen börjar närma sig skickas påminnelser automatiskt ut till kunden via mejl och sms.

Kundkort med journaler
När kunden kommer för sin behandling får du snabbt fram kundkortet genom att klicka på bokningen. När behandlingen är färdig kan du fylla i information om behandlingen i journalerna. Har du t ex gjort en färgning kan du fylla i precis vilka färger du har använt. Nästa gång kunden kommer skriver du snabbt ut receptet på kvittoskrivaren.

Kassa
När det är dags för kunden att betala, så dubbelklickar du på bokningen. Då flyttas den automatiskt till kassan. Vill kunden även köpa någon produkt, som t ex schampo, säljer du den snabbt med streckkodsläsaren.

Det går utmärkt att blanda flera olika betalningssätt så kunden kan t ex betala en del med kort och resten kontant.

När dagen är slut och det är dags att gå hem, skriver du snabbt och enkelt ut X- och Z-dagrapporterna och gör kassaavstämning.

Lagerhantering
När du säljer i kassan uppdateras lagret automatiskt. Miniminivåer och beställningar som kan mejlas till leverantören gör det lätt att alltid ha lagom mycket i lager.

Välj din egen design
I BizPoint Frisör finns det hela 35 olika designer, så att du kan anpassa utseendet på programmet efter din salong och smak.

499 kr/mån
BizPoint Frisör kostar 499 kr/månad. Extra företag kostar 249 kr/månad. Sms-påminnelser 99 kr/månad

JUST NU OCH UNDER PERIODEN JUNI-SEPT ERBJUDER VI LICENSKOSTNADEN I 12MÅN TILL HAVLA PRISET 249KR/MÅN.

Observera att Själva hårdvaran inte ingår i månadskostnaden, utan denna ligger som separat post, läs mer här

Välkommen med ytterligare funderingar eller varför inte boka en demonstration?

2018-06-01 09:01