Prisvärd kameraövervakning

Prisvärd kameraövervakning

Användningsområdena är många och dess fördelar är det lättanvända gränssnittet, den låga kostnaden samt den höga tillförlitligheten.

Vi erbjuder IP-kameraövervakningssystem som bygger på megapixel IP-kameror och skapar en mångsidig övervakningslösning för just Ert behov. Kamerorna fungerar som fristående system komplett med en egen CPU och webbserver. Kamerorna integreras med Ert kabelbaserade ethernet nätverk, eller med ditt trådlösa nätverk, och är åtkomlig oavsett var Ni är i världen. Ni kan övervaka direkt från en webbläsare, och/eller med en mobiltelefon eller en surfplatta över internet.

Kameran spelar in och strömmar video i två format samtidigt. Motion JPEG (MJPEG) för en hög detaljkvalitet och även MPEG4 med en lägre bandbredd anpassad för mobila enheter. Kamerorna har högupplöst Megapixel CMOS sensor och en ljuskänslig lins vilket resulterar att de fungerar bra i förhållanden med lägre ljusförhållanden.

Ni kan spara snapshots och spela in video och ljud direkt från Er webbläsare till den lokala hårddisken eller lagringsenheten utan att installera någon programvara. Vidare kan video sparas på nätverkshårddisk (NAS) eller på ett SD-kort monterat lokalt i kameran.

Valda delar av bilden kan ställas in så att detta område aktiverar inspelning (rörelseaktivering). Det är även möjligt att schemalägga inspelning eller aktivera inspelning i realtid via internet.

Kamrorna har även i vissa fall inbyggd mikrofon så att Ni kan fånga både ljud och bild. Det är möjligt att ansluta en högtalare som möjliggör tvåvägs ljudkommunikation. Med den inkluderade mjukvaran kan man övervaka ett stort antal kameror på samma gång.

2019-09-18 11:44