Vi Skapar Er Nya Hemsida & Webshop

Vi Skapar Er Nya Hemsida & Webshop

Hemsida där du själv enkelt kan ändra innehåll i en färdig design med mobilanpassning och inbyggd sökmotoroptimering (SEO)

Enkelt att komma igång
Automatisk mobilanpassning
Inbyggd sökmotoroptimering (SEO)
Koppling till sociala medier
Språkhantering
Lösenordsskyddade sidor
Enkelt att komma igång

Vi skapar i samråd mer Er ett utseende som är genomgående för Er hemsida. Ger sajten ett namn, Implemeterar loggotyper, design och skapar sidor med olika rubrik-, text- och bildelement.

Enkel att hålla uppdaterad
Genom att lägga till ett element för nyhetsflöden kan Ni blogga om ert företag för att skapa engagemang. Vi skapar även flöden från sociala medier, t.ex. videoklipp från YouTube, Google Maps-kartor och Er Facebooksida. Vidare kan RSS-flöden implementeras så att dina kunder kan prenumerera på nyheter från din sajt.

Mobilanpassad hemsida
Din hemsida mobilanpassas automatiskt när besökare surfar in på sajten via mobila enheter. Mobilbesökarna får välja om de vill surfa i mobilversionen eller desktopversionen. Ett viktigt krav på en modern hemsida när allt fler surfar i mobilen eller surfplattan.

Lätt att växa med
Har Ni funderingar på att börja sälja på webben kan Ni enkelt uppgradera till nätbutiksverktyget Visma Webshop. Allt Ni har skapat mot Er hemsida har Ni kvar när nätbutiken kopplas in. Har Ni dessutom ett ekonomiprogram kan detta kopplas direkt mot Visma Webshop.

Välkommen som Kund hos oss på Retail Data Sundsvall AB och Visma SPCS.

2020-09-10 09:34