Tjänster

Vi utför konsultuppdrag av varierande storlek mot ett stort antal branscher och slutkunder. Som leverantör av datatekniska tjänster fungerar vi som en del av kundens verksamhet där vi driftsätter, underhåller, utvecklar samt analyserar och felsöker datamiljön.

Retail Data Sundsvall AB har även flera års erfarenhet av så kallad ”hands and feet”-support, där vi arbetar som den lokala datateknikern hos företag och organisationer som lagt sin IT-drift utomlands (outsourcing).

Vi bedriver kvalificerad datateknisk konsultverksamhet inom bland annat datorklienter, server, datasäkerhet, nätverk, brandvägg, IP-kamerasystem, kassasystem, gymsystem, affärssystem, backup, hemsidor, webshop, digital skyltning, molntjänster och fjärranslutningar.

Förutom att Retail Data Sundsvall AB fungera som del av kundens verksamhet i likhet med en IT-avdelning erbjuder vi även privatpersoner och företag konsulttjänster inom ett flertal andra områden. Några av dessa konsulttjänster presenteras nedan:

På hemsidan presenterar vi ett axplock av produkter och tjänster, kontakta oss gärna för just er förfrågan och era önskemål. Välkommen som kund hos oss på Retail Data Sundsvall AB.